Infowars Patriot blend – Verdens beste kaffe?

Våkn opp Norge!

Infowars sine tilpassede Patriot Blend hele kaffebønner er Alex Jones ‘favoritt kopp kaffe. Start dagen riktig med gourmet, 100% økologisk kaffe og hjelpe oss å vekke opp Norge også!

Beskrivelse fra Infowars:
“Wake Up America !: Patriot Blend er fair trade, 100% økologisk kaffe som er skygge dyrket i Chiapas, Mexico, på den ideelle høyde. Den rettferdig handel og skygge-vokst klassifiseringen indikerer at bøndene ble ganske kompensert for sitt arbeid, og at de lokale bøndene hevet kaffe i harmoni med eksisterende skog baldakin. Det er 100% økologisk betydning at plantene ble dyrket uten plantevernmidler eller bruk av kommersielle, uorganisk gjødsel. Dette bærekraftig tilnærming til dyrking av Wake Up America! kaffe er en svært viktig sak. Bruken av gamle teknikker som vekselbruk og naturlig jord berikelse gjør det mulig for lokale bønder til å fylle sine hjemland for fremtidige generasjoner. Det sikrer også disse kaffebønner er ikke-GMO og fri for giftige kjemikalier som brukes ofte i kommersiell jordbruksproduksjon. Ancient Mayan kunnskap er sammenkoblet med den naturlige fruktbarheten i landet for å generere verdens beste kaffebønne. Dette er måten kaffen var ment å bli dyrket, og du kan smake forskjellen.

De grønne kaffebønner er nøye høstes for hånd og deretter importert til USA hvor de er skredder stekt og ferskpakket av andre patrioter som deg. Stor forsiktighet er tatt for å sikre at den naturlige rikdom og smaken er bevart under stekingen. Resultatet er en robust mellombrent kaffe med stor dybde og smak. Det er en fyldig steke med mild syrlighet som gir en jevn, men fet smak. Pakket i en spesialdesignet gjenlukk ett pund pose for å sikre kvalitet og friskhet.

Ånden av 1776 revolusjonen er virkelig levende med denne eksepsjonelle Wake Up America: Patriot Blend. skapt av våre grunnleggere av denne nasjonen med guts og vilje, og det er med den samme ånd som Infowars kjemper for frihet, ære og frihet for patrioter som deg overalt. I 18 år, har Alex Jones kjempet for å vekke den sovende kjempe som er den frie menneskeheten. Nå kan du få en utrolig kopp kaffe, støtte Infowars og Wake Up America!”

http://www.infowarsshop.com/Patriot-Blend-100-Organic-Coffee_p_1173.html

Siste Infowars Nyheter:

  Siste Infowars Show Radio:

   4 Responses to Infowars Patriot blend – Verdens beste kaffe?

   Legg igjen en kommentar

   Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *