Min favoritt kaffe: “Kelp Kaveh” med Carob og Stevia.

“Kelp Kaveh” er faktisk en eldgammel kaffe oppskrift som består av kelp og kaffe. Av ren nyskjerrighet måtte jeg teste om oppskriften var god i virkeligheten og fandt til min forbauselse at den var langt bedre på smak en tradisjonell moderende “ren” kaffe.

Min nye favoritt kaffe er en kakao-variant. Den består av 1 del kelp pulver for jod, næring og smak og 3 deler malte kaffe bønner. Disse trekkes på vanlig måte via et kaffefilter i en god kaffetrakter.

Når den er ferdig traktet tilsetter jeg en bitteliten skvett melk, pittelitt himalayasalt, en barneskje carobpulver og en halv teskje grønnt steviapulver til hver kopp Kelp Kaveh.

Yum,yum. Bedre enn kakao og mer næringsrikt. Med stevia som kan drikkes med god samvittighet og som kroppen lærer seg å lengte etter 🙂

Der har du min versjon av “Kelp Kaveh” med en twist av sjokoladesmak for deg.

Enjoy!

 

 

2 Responses to Min favoritt kaffe: “Kelp Kaveh” med Carob og Stevia.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *